Elfelejtett jelszó

Szabályzat

Az ECONVENTIO Kerekasztal Közhasznú Egyesület "ECONVENTIO TESZT 2022.- Pénzügyi vetélkedő és ismeretterjesztő” néven meghirdetett felmérőjének RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA.


A Pénzügyi vetélkedő és ismeretterjesztő az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület (későbbiekben: egyesület) szervezésében történik, 1 fordulós, elektronikus teszt formájában.

A teszt az egyesület honlapján érhető el: http://teszt.econventio.hu/


A résztvevők:
a tesztet elsősorban az Econventio Egyesülettel együttműködő középiskolák diákjai tölthetik ki, (14-20 éves korosztály). A teszt az iskolák tanárai számára is elérhető.

A teszt ezen túlmenően azon diákok számára is elérhető, akiknek az iskolája nem regisztráltatta magát. Kérésre bármelyik középiskolát regisztráljuk, így nemcsak a diák, hanem az iskolája is részt vesz a vetélkedőben.

A vetélkedő teljes ideje:
A kutatás teljes ideje: 2022. március 7. – 2022. április 29.
A vetélkedő 1 fordulóbál áll, a nap 24 órájában elérhető.

A regisztráció:
Az iskolák 2022. március 7-től a regisztrációs lap kitöltésével regisztrálhatnak. A már korábban regisztrált iskoláknak nem szükséges újra regisztrálniuk, amennyiben közölt adataikban nem állt be változás.

Az iskolák tanulóinak létszámadat változását 2022. április 29-ig van módunkban elfogadni. Amennyiben nem közölnek változást a 2022-es évre úgy a rendelkezésünkre álló legutolsó létszámadatot fogjuk figyelembe venni az iskola aktivitásának mérése során. Az iskolák a adatmódosítási igényüket az info@econventio.hu e-mail címen tehetik meg.

Kérésre bármelyik középiskolát regisztráljuk. Az iskolai regisztrációhoz egy regisztrációs lap kitöltése szükséges, mely tartalmazza az iskola nevét, címét, kapcsolattartó személy nevét, elérhetőségét, iskolába járó diákok számát. A regisztrációs lapot az info@econventio.hue-mail címre várjuk. A regisztrációs lap letölthető innen.

A középiskolások regisztrációjának menete:

A középiskolás diákok 2022. március 7-től, a http://teszt.econventio.hu/ oldal regisztrációs menüpontjában végezhetik el a regisztrációjukat.
A résztvevő diákok a honlapon történő regisztráció során egy legördülő menüben választhatják ki iskolájuk nevét. Az a diák, akinek az iskolája nem regisztráltatta magát, az egyéni regisztrációja során a legördülő menüből az „egyéb” pont kiválasztásával regisztrálhat.

A tesztoldalon történő regisztráció során szükséges megadni egy tetszőleges felhasználónevet, egy jelszót. E-mail és személyes adat megadását nem kérjük.

Ezzel a felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni a tesztre. A tesztre csak egyszer lehet belépni. A regisztráció során szükséges továbbá megadni: nem (férfi/nő), lakóhely (falu, város, megyei jogú város, főváros), korcsoport, iskola neve. Ezen adatokat az Egyesület tudományos együttműködő partnerének, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara által összeállított kutatócsoportnak a – a teszt kitöltése során adott válaszokkal együtt – kizárólag tudományos kutatás és tanulmány készítés céljából átadja.
A regisztráció kitöltése során minden résztvevő a szabályzatot megismeri és tudomásulvételéről nyilatkozik.

A teszt:

Az egyéni regisztrációt követően lehet belépni a "teszt indítása" oldalra.
A tesztre egy regisztrált felhasználónévvel csak egyszer lehet belépni. A teszt kitöltéséhez meghatározott idő áll rendelkezésre. A teszt ideje alatt a rendelkezésre álló időt egy visszaszámláló óra folyamatosan jelezi. A rendelkezésre álló idő (30 perc) elteltével a teszt véget ér. Az a teszt minősül érvényesnek, amelynek minden kérdését a rendelkezésre álló idő alatt kitöltötték. Az a teszt, amelyet a rendelkezésre álló idő alatt nem töltöttek ti teljesen, érvénytelennek minősül.
Minden kérdésre csak egy válasz adható.

Nyeremény

Nyári pénzügyi tábor:

az Econventio Tesztet kitöltők közül 5 iskola 5 fős csapatát látjuk vendégül az Econventio Pénzügyi Táborában, a Balatonon. A nyertes iskolák az alábbi 4 kategóriából kerülnek ki: 1 iskola Szakképzési Centrum fenntartásában, 1 Tankerületi Központ fenntartásában, 1 magán/egyházi fenntartásban, 2 határon túli magyar iskola csapat. Az iskolák kiválasztásáról a Tesztben nyújtott teljesítmény és együttműködés alapján 3 fős bizottság dönt, melynek tagjai Sápi Ákos elnök, Pesti Tibor alelnök, Békés István alapító tag.

Az Egyesület a regisztrációs lapon szereplő iskolai kapcsolattartót e-mailben értesíti a részvétel elnyeréséről: az 5 diákból és egy kísérő tanárból álló csapat összeállítása az intézményvezető lehetőségeés felelőssége. A tábor teljes költségét – étkezés, szállás, programok költségei - az Econventio Egyesület fizeti, kivétel a táborba utazás és a hazautazás költsége.

Az Econventio adatkezelési szabályzata letölthető ITT.